Liiketila

Toimipisteemme (huhtikuu 2023 alkaen) sijaitsee Kalevassa, aivan Kalevan liikuntapuiston vieressä. Katutason liiketila on helposti löydettävissä. Toisella puolella rakennusta (Sammonkadulla) on Kaleva B, ratikkapysäkki.

Kaskitiellä sekä Sammonkadulla on 2h kiekkopaikkoja.

Osoite: Kaskitie 19, 33540 Tampere.

Yksityistunti omalle ryhmälle:

Synttäri-, polttari- tai babyshowerjuhlat tulossa ja kaipaisit kivaa tekemistä omalle porukallesi? Tai ehkä työporukan kanssa Tyky-päivä tulossa, johon etsitte voimauttavaa yhteistä tekemistä? 

Tarjoamme myös yksityistunteja pienryhmille ja yksityishenkilöille. Ole rohkeasti yhteydessä ryhmätuntien ohjaajiimme Katriin ja Johannaan ja kysy lisää. Katri Hynninen, katri.hynninen@mantelipuu.fi, puh. 045- 7838 6438 ja Johanna Mäkinen, info@jooganen.fi

Reboot Wellnessin katutason kehonhuoltohuone

Tilavuokraus

Reboot Wellnessin katutason kehonhuoltohuoneeseen mahtuu 10 henkeä + ohjaaja. Kehonhuoltohuoneesta löytyy kaikki tärkeimmät varusteet ryhmäliikuntatuntien vetoon: matot, blosterit, tiilet, vyöt, JBL Boombox bluetooth soitin. Lisäksi huoneesta löytyy ilmalämpöpumppu.

Kehonhuoltohuone on ensisijaisesti Reboot Wellnessin yhteistyökumppaneiden käytössä, mutta tilanvuokraaminen talon ulkopuolisille yrittäjille on myös mahdollista.

Tilavuokrauksiin liittyvät kysymykset voi laittaa Nea Piiroiselle:

0451311645
etunimi.sukunimi@rebootwellness.fi