Kehonhuoltotunnit

Hektinen ja suorituskeskeinen arki ei välttämättä anna mahdollisuutta syventyä kuuntelemaan itseään tarpeeksi usein. Ei ole aikaa tutkiskella omaa sisäistä maailmaa, vaan asiat joita teemme tapahtuu helposti ikäänkuin automaatio-ohjauksella. Useasti elämäämme ja valintoihimme vaikuttaa ulkoapäin tulevat vaikutteet ja paineet. Uupuminen on todennäköisempää, jos et tunne itseäsi etkä tunnista ja tiedosta sitä, mikä ja mitkä arvot ohjaavat sinua elämässä. Palautuminen ja elävöityminen voi tapahtua vasta kun pysähdyt. Kun hiljennyt tunnistamaan sinussa olevia asioita, tunteita ja ajatuksia, muutos kohti parempaa voi alkaa.

-Johanna Mäkinen, joogaopettaja

Kehonhuoltotunnit alkavat vaiheittain. Yhteen ryhmään mahtuu 6-10 henkilöä. Haluamme pitää ryhmät pieninä, jotta ohjaus voisi olla yksilöllisempää ja itsensä tutkiskeleminen olisi helpompaa. 


Kehonhuoltotunteja on kurssimuotoisesti sekä Drop In -tunteina (eli ilman pidempiaikaista sitoutumista).

Kehonhuoltotunnit

  • FysioPilates (2024)
  • Voimapilates (2024)
  • M. Circuit liikkuvuustunnit (2024)

Kaipaatko rauhallisempaa rentoutumishetkeä? Valikoimassamme on myös monipuoliset joogatunnit sekä hermostoa hellivät äänimaljarentoutukset.


Muita kehonhuoltotunteja tulossa tarpeen mukaan. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisen valikoiman eri kehonhuoltotunteja: Kehonhuoltotuntien tavoitteena on rentouttaa niin kehoa kuin mieltä.

Tervetuloa kehonhuoltotunneille hakemaan arkivoimaa ♥

Yksityistunti omalle ryhmälle:

Synttäri-, polttari- tai babyshowerjuhlat tulossa ja kaipaisit kivaa tekemistä omalle porukallesi? Tai ehkä työporukan kanssa Tyky-päivä tulossa, johon etsitte voimauttavaa yhteistä tekemistä? 

Tarjoamme myös yksityistunteja pienryhmille ja yksityishenkilöille. Ole rohkeasti yhteydessä ryhmätuntien ohjaajiimme.