Reboot Wellnessin Henkilökunta

kuva ©Samuel Algren

Reboot Wellness on perustettu, jotta saisimme mahdollisimman kattavan valikoiman eri hyvinvointialan ammattilaisia saman katon alle. Haluamme auttaa ihmisiä jaksamaan paremmin. Palvelumme on suunniteltu tukemaan arkielämän sujuvuutta. Keho on psykofyysinen, monimutkainen kokonaisuus ja sitä tulee myös hoitaa sen mukaisesti.

Tällä hetkellä sinua palvelevat Reboot Wellnessillä:


Koulutettu Hieroja Nea Piiroinen

Koulutettu hieroja Mikko Suvanto

Jooganopettaja Johanna Mäkinen

Psykologi ja Jooganopettaja Katri Hynninen (myös äänimaljarentoutukset)

Ravintoterapeutti ja joogaopettaja Hanna Kuosmanen

TRE- ja hengitysohjaaja Jonna Roell


Hyvinvointilähettiläiden esittelyt:

Koulutettu hieroja

Mikko Suvanto

Hierontaa sinun tarpeidesi mukaan.

Olitpa urheilija, toimistotyöntekijä tai stressaantunut vanhempi, hieronnastani on varmasti apua sinulle! Käytän työssäni monipuolisesti eri tekniikoita ja otteita, asiakasta kuunnellen ja yksilöllisen tarpeen mukaan. Hieronnassa voit hellittää ja vapautua hetkeksi arjesta

Olen toiselta ammatiltani Personal trainer ja se toimii vahvana pohjana hierojan työssäni. Olen tehnyt PT ohjausta vuodesta 2018, joten minulla on vahva ymmärrys ihmisen kehosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni ja toivon, että saan tehdä pitkän uran hyvinvointialalla. Voimaharjoittelu on ollut elämässäni jo 16 vuotta.

Koulutettu hieroja

Olen valmistunut hierojaksi kesäkuussa 2022 ja toiminut siitä asti koulutettuna hierojana ja urheiluhierojana.

Olet ehdottomasti tervetullut käsittelyyni, niin hakiessasi apua johonkin vaivaan kuin ihan vain rentoutumaan. Haluan edistää asiakkaitteni yleistä kehon ja mielen hyvinvointia parhaalla osaamallani tavalla. Minulle on tärkeää se, että löydämme ongelmien lähtökohdat ja selvitämme juurisyyt. 

Kiinnostus alaa kohtaan kasvoi oman jalkapallouran aikana erityisesti omien loukkaantumisieni myötä. Nykyisin tykkään liikkua monipuolisesti, mutta todennäköisemmin minuun voi törmätä kuntosalilla tai lenkkipoluilla. 

Koulutettu hieroja

Nea Piiroinen

Annan ammattitaitoista hierontaa niin rentoutumiseen ja kivun lievittämiseen, kuin kehonhuoltoon.

Hierontahoidot suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Käytän työssäni monipuolisesti eri tekniikoita, kuten dry needlingiä, triggerpisteiden painantaa ja kalvokäsittelyä. Näistä ja muista menettelytavoista löydät tarkempaa tietoa omilta sivuiltani:

www.tmineapiiroinen.com

Ohjaan asiakkaani mielelläni eteenpäin parhaiten vaivaa hoitavan spesialistin luo silloin, kun minulta ei löydy oikeaa ratkaisua ongelman hoitoon.

Minulle on tärkeintä, että asiakas saa tarvitsemaansa hoitoa vaivoihinsa, oikeat työkalut kehonhuoltoon myös omassa arjessa, sekä hyvän olon ja mielen.

Käsillä, sydämellä ja aivoilla.

Joogaopettaja

Johanna Mäkinen

Joogaopettajana tehtäväni on toimia oppaana omalla tielläsi. Opastan sinua kohti omaa voimaa ja viisautta, oman syvän rauhan löytämistä. Tuo rauha ei löydy ulkoapäin, se löytyy sisältäsi. Saattaa olla, että joogaharjoitusten avulla alat löytämään hiljaisuudesta vastauksia. Sisältäsi löytyvät vastaukset alkavat ehkä hiljalleen voimistua ja muutokset johdattavat sinua kohti tasapainoa, vakautta ja tyyneyttä.

”Jooga tarkoittaa yhdistämistä ja yhteyttä. Se yhteys on kuin vahva side, joka kannattelee ja luo kaikelle perustan. Jooga on kadoksissa olevan, perimmäisen rauhan ja olemuksen uudelleen löytämistä, totuuden oivallusta.” – Johanna Mäkinen 

Haluan läsnäolevalla olemuksellani luoda hyväksyvää, lämmintä ja myötätuntoista ilmapiiriä. Kokemukseni on, että kun ihminen tuntee olevansa turvallisessa tilassa, hänen on mahdollista antautua harjoitukselle.

Lue lisää millainen joogaopettaja olen nettisivuiltani, osoitteesta:

www.jooganen.fi

Psykologi ja Joogaopettaja

Katri Hynninen

Ohjaan lempeää liikettä ja parasympaattista hermostoa vahvistavia palauttavia harjoituksia, mukaan lukien äänimaljarentoutukset.

Hyvinvointi edellyttää tasapainoa mielen ja kehon, sekä aktiivisuuden ja levon välillä. Ohjaajana haluan vahvistaa keho-mieliyhteyttä ja sitä kautta kykyä tunnistaa omia tarpeita.

Kokemuksesta tiedän, että kiireinen arki voi haastaa tasapainomme. Restoratiivinen levon jooga ja äänimaljarentoutukset ovat tehokkaita keinoja palauttaa tasapaino ja sopivat lähes kaikille, erityisesti uupuneille, stressaantuneille ja arjen väsyttämille ihmisille.

Minua ilahduttaa, kun saan tarjota asiakkailleni kaivatun levähdyshetken arjen keskellä.

Jos haluat keskustella omasta jaksamisestasi ja hyvinvoinnistasi, voit varata myös ajan myös psykologin vastaanotolleni:

https://minduu.fi/fi/profiili/katri_hynninen

Olen mielelläni tukenasi niin mielen kuin kehon hyvinvoinnissa.

Voit lukea lisää minusta, osaamisestani ja tarjoamistani palveluista verkkosivuiltani:

www.lupalevata.fi ja www.mantelipuu.fi

Ravintoterapeutti ja joogaopettaja

Hanna Kuosmanen

Olen syömisen psykologiaan erikoistunut ravintoterapeutti ja kokenut joogaopettaja.

Ravintoterapiassani funktionaalinen ravitsemustiede, syömisen psykologia ja kehotietoisuus kohtaavat ainutlaatuisen kokonaisvaltaisella tavalla. Yksityisvastaanoton lisäksi pidän ravitsemukseen ja ruokasuhteeseen liittyviä luentoja, kursseja ja retriittejä. Työssäni minua inspiroi sen todistaminen, miten asiakkaani alkavat voida paremmin, rentoutua ruoan äärellä, luottaa uudelleen oman kehonsa viisauteen ja tuntea olevansa kotona itsessään.

Joogaa olen opettanut parikymmentä vuotta. Tuon tunneilleni elementtejä monista minua inspiroivista harjoituksista, kuten Scaravellijoogasta, yinjoogasta, restoratiivisesta joogasta, somatiikasta ja jooganidrasta. Ohjaustyylini on maanläheinen ja vahvasti ankkuroitunut keholliseen kokemukseen. Tärkeintä on se, miltä harjoitus tuntuu sisältäpäin ja mitä se avaa meille itsessämme.

Lisätietoa ravintoterapiasta, ohjaamastani joogasta, osaamisestani ja minusta löydät nettisivuiltani: https://ruokarauha.fi/

TRE (Tension Release Exercise) ja hengitysohjaus

Ohjaukseni perustuu ymmärrykselle ihmisestä muuttuvana kokonaisuutena, jota on mahdoton erottaa ympäristöstään. Loputon mielenkiinto itseä, toisia ja maailmaa kohtaan, on johtanut minut kehollisten menetelmien pariin. Olen kiinnostunut siitä, miten olemme yhteydessä itseen, toisiin ja ympäristöön sekä millaiset asiat suhteisiin vaikuttavat. Ryhmätunneilla ja yksilöohjauksessa TRER (Tension/Trauma Release Excercise) ja hengitysharjoitukset toimivat välineinä tukea kehoasi viemään kesken jäänyt stressireaktio loppuun ja siten lisäämään rentoutta ja hermoston joustavuutta. 

Olen käyttänyt kehoani koko ikäni erilaisin tavoin ja kuvittelin pitkään että tunnen kehoni. Kunnes uupumukselta en kyennyt enää liikkumaan kuten aikaisemmin. Tunsin kehoni ulkopuolelta, mutta sisäiset viestit olivat menneet pitkään täysin ohi. TRE- harjoittelun ja erityisesti hengitysharjoitusten avulla opin vahvistamaan kykyäni tuntea kehoni sisältäpäin, tunnistamaan mitä todella tarvitsen. Olen koulutettu TRER ohjaaja sekä hengitysohjaaja. 

Toivon että ohjauksellani voin luoda sinulle turvallisen tilan kiinnostua suhteestasi itseesi ja voimme ihmetellä sitä yhdessä. Olet valtavan tervetullut juuri sellaisena kuin olet! 

jonnaroell.com
Kyselyjä voit laittaa jonna.roell@gmail.com

Pilatesohjaaja

Olen liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä ja Rebootilla ohjaan pilatesta. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja yli 20- vuotta ja rakastan ohjaamista edelleen ja koen liikunnan ohjaamisen olevan minun intohimo ja elämäntyö. Pyrin harrastamaan liikuntaa monipuolisesti, mutta viime aikoina polkujuoksu ja pilates ovat vieneet sydämen.  Pilates on tuonut minulle lisää hyvinvointia vahvemman ja toimivamman kehon kautta. Pilateksen avulla myös selkävaivat ovat jääneet historiaan keskivartalon vahvistumisen ja liikkuvuuden lisääntymisen myötä.

Ohjaajana olen selkeä, lempeä ja helposti lähestyttävä. Haluan että minun tunneillani oikeasti opitaan tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Minusta on tärkeää, että jokaisella on hyvä olla tunneillani ja voit tulla sinne juuri sellaisena kuin olet. Annan aina vaihtoehtoja liikkeille ja on tärkeää, että jokainen tekee harjoituksen omaa kehoa kuunnellen.

Säännöllinen pilates harjoittelu lisää hyvinvointia sekä keholle että mielelle. Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!

Voit lukea lisää minusta nettisivuiltani:

www.outinhyvinvointi.fi

Karvainen ystävämme, Mauno

Mauno (s. 1.8.2020) kulkee Nean matkassa usein myös töihin. Mauno on hienosti oppinut olemaan rauhallisesti, silloin kun Nea työskentelee.

Jos kaipaat koiraterapiaa ja haluat antaa Maunolle rapsutuksia, ei meidän reipas poika pistä pahitteeksi.