Elämykset – elämyspajat

ELÄMYSPAJAT

Pysähdy.
Elä hetkessä.
Nauti.

Elämykset yhdessä ystävien ja läheisten kanssa yhdistävät, lähentävät ja voimaannuttavat.

Valitse mieleisesi elämystunti tai yhdistelmätunti.

Avoimet elämyspajat ovat varattavissa hyvinvointituntien ajanvarauksesta.

Yksityiset ryhmätunnit ovat varattavissa tällä hetkellä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Nettiajanvaraus tulossa pian.

Äänimaljat ja korupaja

 

Tässä pajassa yhdistetään luovuutta ja keskittymistä vaativa korupaja, hermostoa hellivään ja aivoaaltoja stimuloivaan äänimaljarentoutukseen.

Korut ja äänimaljat -elämyspajassa tehdään tilaa luovuudelle ja rentoutumiselle. Aloitamme suunnittelemalla ja kokoamalla itselle mieluisat korvakorut. Taiteilun jälkeen on lupa hellittää ja antautua äänimaljojen ja muiden soitinten rentoutettavaksi. Tarjolla pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Äänimaljarentoutus & Korupaja -tunnin kesto on 2h.

Äänimaljarentoutus ja taidepaja



Tässä workshopissa yhdistetään hermostoa hellivä ja aivoaaltoja stimuloiva äänimaljarentoutus sekä luovuus.

Äänimaljat vaikuttavat meihin rentouttavasti monella tavalla; kuuloaistin ja aivojen kautta sekä hermostoa rauhoittavasti.  Korvamme ovat kehittyneet etsimään harmonisia äänirakenteita. Kuullessamme harmonisia ääniaaltoja, aivoaallot eli aivosähkökäyrämme synkronoituvat niihin.

Taidepajassa, voitte yhdessä sopia maalattavan teeman tai voimme ohjata yhteisöllisyyttä kohottavan taideterapia tunnin.

Äänimaljarentoutus & ART -tunnin kesto on 2,5h.

Yin jooga ja taidepaja

 

Tässä elämyspajassa yhdistetään lempeä ja meditatiivinen yin jooga sekä luovuus.

Yin-jooga on hidas, rauhallinen ja palauttava joogamuoto. Harjoituksessa jokaisessa asennossa vietetään noin 3-5 minuuttia. Yin-jooga on harjoituksena passiivisempi ja meditatiivisempi kuin muut joogamuodot, harjoituksen aikana voi hellittää ja antaa itselleen hetken aikaa vapautua kiireestä ja laskeutua yin-asanojen maailmaan. Useat yin-jooga asennot auttavat hermostoa rauhoittumaan ja pidemmät hengitykset myös edesauttavat tätä.

Taidepajassa, voitte yhdessä sopia maalattavan aiheen tai voimme ohjata yhteisöllisyyttä kohottavan taideterapia tunnin.

Yin Yoga & ART -tunnin kesto on 2,5.

Äänimaljat ja yin jooga



Tällä yhdistelmätunnilla saat rauhoittavan äänimaljarentoutuksen sekä maadoittavan yin joogaharjoituksen yhteishyödyt.

Yin-jooga on hidas, rauhallinen ja palauttava joogamuoto. Harjoituksessa jokaisessa asennossa vietetään noin 3-5 minuuttia. Yin-jooga on harjoituksena passiivisempi ja meditatiivisempi kuin muut joogamuodot, harjoituksen aikana voi hellittää ja antaa itselleen hetken aikaa vapautua kiireestä ja laskeutua yin-asanojen maailmaan. Useat yin-jooga asennot auttavat hermostoa rauhoittumaan ja pidemmät hengitykset myös edesauttavat tätä.

Äänimaljat & Yin -tunnin kesto on 75min.

Handpan ja Yin jooga



Tässä workshopissa laskeudutaan handpan soittimen johdattelemana lempeään meditatiiviseen yin joogaan.

Yin jooga on rauhallinen ja palauttava joogaharjoitus. Pitkäkestoisten jooga-asentojen aikana on mahdollisuus löytää syvempi yhteys kehoon ja mieleen. Harjoituksen keskiössä on tuntemusten hyväksyminen ja läsnäolo. Jokainen tekee harjoitusta omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tärkeää ei ole asennon ulkoinen muoto, vaan kehon ja mielen tuntemukset.
Handpan soitin luo rauhoittavan ja melodisen äänen. Se auttaa meitä rentoutumaan, syventymään siihen hetkeen sekä keskittymään itseemme.

Handpan & Yin -tunnin kesto on 75min.

Purentalihas -workshop

Purentalihasvaivojen takana on lähes aina ylivirittynyt hermosto. Tällä kahden tunnin mittaisella workshopilla käymme kasvoalueen lihakset läpi kasvojumpassa, jonka jälkeen laskeudumme teehetken päätteeksi äänimaljojen värähtelyyn.
Jotta saisit täyden hyödyn tästä työpajasta, suosittelemme dry needlingiä eli akupunktioneulontaa purentalihaksiin äänimaljarentoutuksen yhteydessä.

Dry needling on kivuton ja tehokas hoitomuoto, jolla saadaan viimeisetkin lihasjännitykset leuan alueelta antautumaan.
Voit pyytää akupunktioneulojen sijasta myös kasvojen alueen hierontaa.


Workshopin kesto 2,5h.

Kehonhuoltotunti – triggerpiste painantaa ja kalvokäsittelyä.

Tällä kahden tunnin mittaisella elämyspajalla käymme työperäisiä ammattiinne liittyviä, tyypillisiä ongelmakohtia kehonhuoltotunnilla. Tämän jälkeen laskeudumme teehetken saattelemana äänimaljojen hermostoa hellivään syleilyyn.

Elämyspajan kesto 2,5h.

Kysyttävää? Haluatko varata elämyspajan porukallesi?

Tunteihin liittyvät kysymykset voi laittaa Nea Piiroiselle:
etunimi.sukunimi@rebootwellness.fi