TYHY -päivät Tampereella

Tarjoamme ja järjestämme räätälöityjä yksityistunteja työporukoille.

Voitte valita myös valmiista elämyspajoistamme mieleisenne.

Kun mietit TYKY-päivän ohjelmaa, muista, että tekemisen pitäisi sopia kaikille osallistujille. Mukana on yleensä eri-ikäisiä ja -kuntoisia ihmisiä. Rajuimmat urheilulajit kannattaa siis jättää pois. Reboot Wellnessin tyhy-päivän ohjelma koostuu aina matalankynnyksen harjoituksista, jotka eivät vaadi liikaa ponnisteluja.

Hyvä lähtökohta on, että päivän ohjelma liittyisi työkyvyn ylläpitämiseen ja edistämiseen, kuitenkin ollen hauskaa ja mielekästä tekemistä. Reboot Wellness koostuu laajasta hyvinvointialan ammattilaisjoukosta, joten pystymme toteuttamaan hyvin monipuolisia sekä räätälöityjä kokonaisuuksia yrityksille.

Ohjelman tulisi mahdollistaa yhdessä oleminen ja tekeminen. Henkilökohtaisen terveyden edistämisen lisäksi tarkoituksena on myös kehittää työyhteisötaitoja.

Työergonomia: Tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa ylläpitävä ja ennaltaehkäisevä harjoittelu. Räätälöity harjoitus, jossa huomioidaan ammatin tyypillisimmät rasitusperäiset vammat sekä lihaskolotukset, ja kuinka niitä voidaan ennaltaehkäistä helpoilla työpaikalla toteutettavilla kehonhuoltoliikkeillä. Tunnin jälkeen, jokainen saa paremman käsityksen omasta kehostaan sekä keinoja kuinka helpottaa itsenäisesti lihaskolotuksia.

Ylikuormitus ja burnout: Kuinka ennaltaehkäistä hermostollista ylikuormitusta töissä yhteisönä sekä yksilöinä. Kuinka tunnistaa ylivirittynyt hermosto? Helpot keinot kuinka rauhoittaa hermosto. Ylikuormituksen ennaltaehkäisyyn meiltä löytyy laaja ammattiverkosto. Halutessanne tunti voi olla osallistava luento asian tiimoilta, rentoutusharjoituksia, tai molempia. Luentojen vetäjinä toimivat psykologi Katri Hynninen, stressinhallintavalmentaja (kokemusasiantuntija) Siru Remes sekä koulutettu hieroja (kokemusasiantuntija) Nea Piiroinen.

Työyhteisötaitojen kehittäminen: Voimme järjestää ryhmällenne esimerkiksi taideterapiapajan psykologimme Katri Hynnisen johdolla. Rebootilla tiimityöskentelyn parantamista voidaan harjoitella yhteisöllistävillä harjoituksilla ja/tai luovalla tekemisellä. Se on hyväksymistä, arvostamista sekä jakamista.

Lisäksi palveluistamme löytyvät stressinpurkuharjoitukset, lihaskunto- ja rentoutustunnit.

Yhden ryhmän kooksi suosittelemme 10/hklöä. Reboot Wellnessille mahtuu 2 ryhmää samaan aikaan, eli työryhmä voidaan jakaa kahteen pienempään ryhmään. Tämä myös mahdollistaa työryhmälle joustavamman ohjelman, josta jokainen voi valita mieleisen tunnin. Esimerkiksi toinen ryhmä voi tehdä kehonhuoltoharjoituksen ja toinen rentoutustunnin. Tai vaihtoehtoisesti molemmat ryhmät osallistuvat molemmille tunneille.

Jos työryhmässänne on yli 20 henkilöä, voimme järjestää tyhy-päivän myös valitsemassanne paikassa, tai voimme etsiä ohjelmaan sopivat tilat teille.

Otathan yhteyttä suoraan tyhy -toiminta vastaavaamme, Nea Piiroiseen.

0451311645
etunimi.sukunimi@rebootwellness.fi

20€/ hlö

20€/hlö

Barre Workout on koko kehon harjoitus.

20€/hlö

Tarjoamme Rebootilla hermostoa tasapainoittavia, kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäviä ja vahvistavia lihaskuntotunteja. Harjoitukset sopivat kaikenikäisille liikuntataustasta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Yksi tärkeimmistä asioista liikuntaa harjoitellessa on oman kehonsa kuuntelu. Kun sinulla on ollut uuvuttava sekä kuormittava työpäivä, pitää liikunnankin olla sellaista, millä kehosi saadaan rebootattua eli ns. uudelleenkäynnistettyä.

Yin Jooga

20€/hlö

Meditaatio

20€/hlö

TRE (Tension release exercise)

20€/hlö

Hermoston rauhoittaminen hengitysharjoituksilla.

20€/hlö

Äänimatkat ovat yhdistettävissä muihin tunteihin.

Äänimaljarentoutus

20€/hlö

Handpan

20€/hlö

Tällä yhdistelmätunnilla saat rauhoittavan äänimaljarentoutuksen sekä maadoittavan yin joogaharjoituksen yhteishyödyt.

Yin-jooga on hidas, rauhallinen ja palauttava joogamuoto. Harjoituksessa jokaisessa asennossa vietetään noin 3-5 minuuttia. Yin-jooga on harjoituksena passiivisempi ja meditatiivisempi kuin muut joogamuodot, harjoituksen aikana voi hellittää ja antaa itselleen hetken aikaa vapautua kiireestä ja laskeutua yin-asanojen maailmaan. Useat yin-jooga asennot auttavat hermostoa rauhoittumaan ja pidemmät hengitykset myös edesauttavat tätä.

Äänimaljat & Yin -tunnin kesto on 75min.

Tässä workshopissa laskeudutaan handpan soittimen johdattelemana lempeään meditatiiviseen yin joogaan.

Yin jooga on rauhallinen ja palauttava joogaharjoitus. Pitkäkestoisten jooga-asentojen aikana on mahdollisuus löytää syvempi yhteys kehoon ja mieleen. Harjoituksen keskiössä on tuntemusten hyväksyminen ja läsnäolo. Jokainen tekee harjoitusta omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tärkeää ei ole asennon ulkoinen muoto, vaan kehon ja mielen tuntemukset.
Handpan soitin luo rauhoittavan ja melodisen äänen. Se auttaa meitä rentoutumaan, syventymään siihen hetkeen sekä keskittymään itseemme.

Handpan & Yin -tunnin kesto on 75min.

Tässä workshopissa yhdistetään lempeä ja meditatiivinen yin jooga sekä luovuus.

Yin-jooga on hidas, rauhallinen ja palauttava joogamuoto. Harjoituksessa jokaisessa asennossa vietetään noin 3-5 minuuttia. Yin-jooga on harjoituksena passiivisempi ja meditatiivisempi kuin muut joogamuodot, harjoituksen aikana voi hellittää ja antaa itselleen hetken aikaa vapautua kiireestä ja laskeutua yin-asanojen maailmaan. Useat yin-jooga asennot auttavat hermostoa rauhoittumaan ja pidemmät hengitykset myös edesauttavat tätä.

Taidepajassa, voitte yhdessä sopia maalattavan aiheen tai voimme ohjata yhteisöllisyyttä kohottavan taideterapia tunnin.

Yin Yoga & ART -tunnin kesto on 2,5h.

Tässä workshopissa yhdistetään hermostoa hellivä ja aivoaaltoja stimuloiva äänimaljarentoutus sekä luovuus.

Äänimaljat vaikuttavat meihin rentouttavasti monella tavalla; kuuloaistin ja aivojen kautta sekä hermostoa rauhoittavasti.  Korvamme ovat kehittyneet etsimään harmonisia äänirakenteita. Kuullessamme harmonisia ääniaaltoja, aivoaallot eli aivosähkökäyrämme synkronoituvat niihin.

Taidepajassa, voitte yhdessä sopia maalattavan teeman tai voimme ohjata yhteisöllisyyttä kohottavan taideterapia tunnin.

Äänimaljarentoutus & ART -tunnin kesto on 2,5h.

Äänimaljarentoutus & korupaja

Tässä workshopissa yhdistetään luovuutta ja keskittymistä vaativa korupaja, hermostoa hellivään ja aivoaaltoja stimuloivaan äänimaljarentoutukseen.

Korut ja äänimaljat -elämyspajassa tehdään tilaa luovuudelle ja rentoutumiselle. Aloitamme suunnittelemalla ja kokoamalla itselle mieluisat korvakorut. Taiteilun jälkeen on lupa hellittää ja antautua äänimaljojen ja muiden soitinten rentoutettavaksi. Tarjolla pientä naposteltavaa ja juotavaa.

Äänimaljarentoutus & Korupaja -tunnin kesto on 2h.

Purentalihasvaivojen takana on lähes aina ylivirittynyt hermosto. Tällä kahden tunnin mittaisella workshopilla käymme kasvoalueen lihakset läpi kasvojumpassa, jonka jälkeen laskeudumme teehetken päätteeksi äänimaljojen värähtelyyn.
Jotta saisit täyden hyödyn tästä työpajasta, suosittelemme dry needlingiä eli akupunktioneulontaa purentalihaksiin äänimaljarentoutuksen yhteydessä.

Dry needling on kivuton ja tehokas hoitomuoto, jolla saadaan viimeisetkin lihasjännitykset leuan alueelta antautumaan.
Voit pyytää akupunktioneulojen sijasta myös kasvojen alueen hierontaa.


Workshopin kesto 2,5h.

Kehonhuoltotunti – triggerpiste painantaa ja kalvokäsittelyä.

Tällä kahden tunnin mittaisella elämyspajalla käymme työperäisiä ammattiinne liittyviä, tyypillisiä ongelmakohtia kehonhuoltotunnilla. Tämän jälkeen laskeudumme teehetken saattelemana äänimaljojen hermostoa hellivään syleilyyn.

Elämyspajan kesto 2,5h.